Over BMF Studio Interieur


BMF Studio Interieur helpt klanten om de gewenste sfeer en indeling te creëren en om van jouw huis een thuis te maken of van jouw werkplek een inspirerende plek waar het prettig werken is. Met een frisse, onafhankelijke blik krijg je een advies op maat dat past bij jouw situatie, wensen en budget.
about1

Fotografie: Jorieke Aben

Mijn naam is Babette Venema-Aben en ik ben de drijvende kracht achter BMF Studio Interieur. Als interieurontwerper geef ik interieuradvies aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor interieur ontwikkeld. Als klein meisje was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn kamer en al snel werd ik door mijn directe omgeving steevast om interieuradvies gevraagd.

Het is mijn missie om een stijlvol en persoonlijk interieur te creëren dat gekenmerkt wordt door sfeer, warmte en eenheid. Een interieur dat perfect past bij de opdrachtgever om daarmee een echt thuis of inspirerende werkomgeving te realiseren. Voor elk interieuradvies kun je bij mij terecht. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Babette Venema-Aben, BMF Studio Interieur